Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@23:01:54 GMT

مقایسه گوشی شیائومی POCO M3 و POCO X3+ لیست جزئیات

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۶۳۷۱

مقایسه گوشی شیائومی POCO M3 و POCO X3+ لیست جزئیات

خرید گوشی موبایل برای خیلی از کاربران کار بسیار مشکلی است. مقایسه تلفن‌های همراه از نظر دوربین، سخت افزار، صفحه نمایش، طراحی و باتری می تواند به کاربران کمک کند تا انتخاب خوبی داشته باشند در این مطلب دو گوشی پرفروش شیائومی POCO M3 و POCO X3 مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شیائومی در حال حاضر تمرکز خود را بر ارتقا و توانمند کردن گوشی‌های میان رده خود گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمپانی POCO در سال گذشته دو دستگاه میان‌رده خود را به بازار عرضه کرده است که این دو گوشی به محبوب‌ترین میان‌رده‌های این کمپانی تبدیل شد که در ادامه به بیان مشخصات و مقایسه گوشی‌های محبوب شیائومی POCO M3 با POCO X3 می‌پردازیم:

مقایسه POCO M3 و POCO X3 از نظر دوربین

POCO M3

POCO X3

دوربین اصلی

۴۸ مگاپیکسل

۶۴ مگاپیکسل

لنز اولتراواید

-

۱۳ مگاپیکسل

سنسور تشخیص عمق

دو مگاپیکسل

دو مگاپیکسل

لنز ماکرو

دو مگاپیکسل

دو مگاپیکسل

دوربین سلفی

هشت مگاپیکسل

۲۰ مگاپیکسل

در پنل پشتی گوشی Poco M3 سه لنز دوربین وجود دارد؛ شرکت POCO این دستگاه را به دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو دو مگاپیکسلی و سنسور دو مگاپیکسلی تشخیص عمق مجهز کرده است. به علاوه در پنل پشتی یک فلش LED نیز وجود دارد که می‌تواند به کاربران در هنگام تصویر برداری در نور کم کمک کند. این گوشی از فناوری HDR برای تصویر برداری کمک می‌گیرد و همچنین از قابلیت عکس برداری در حالت پاناروما را نیز پشتیبانی می‌کند. حداکثر کیفیت فیلم برداری این دستگاه در کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه است.

Poco X3 دارای چهار لنز دوربین در پنل پشتی خود است؛ این چهار لنز شامل دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو دو مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق دو مگاپیکسلی است. در ماژول دوربین این دستگاه به جای یک فلش LED، یک فلش دوگانه قرار گرفته است که نسبت به میزان نور محیط در هنگام تصویر برداری از آن‌ها استفاده خواهد شد. همچنین دوربین این گوشی از فناوری HDR و تصویر برداری در حالت پاناروما نیز پشتیبانی می‌کند. حداکثر کیفیت فیلم برداری این دستگاه در کیفیت 4K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه است.

در بریدگی نمایشگر Poco M3 یک دوربین هشت مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.1 قرار گرفته و در بریدگی صفحه نمایش POCO X3 یک دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی وجود دارد که دارای دیافراگم f/2.2 است. در بخش دوربین سلفی گوشی POCO X3 عملکرد بهتری را از خود نشان می‌دهد و همچنین دوربین سلفی این دستگاه می‌تواند تصاویر HDR را نیز پشتیبانی کند. همچنین کاربران با دوربین سلفی هر دو دستگاه می‌توانند با حداکثر کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری کنند. مقایسه POCO M3 و POCO X3 از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری

POCO M3

POCO X3

چیپست

Qualcomm SM6115 Snapdragon 662

Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G

پردازنده گرافیکی

Adreno 610 GPU

Adreno 618 GPU

سیستم عامل

اندروید ۱۰

اندروید ۱۰

رابط کاربری

MIUI 12

MIUI 12

تنوع حافظه

۶/‏۶۴‬ و ۱۲۸/۶

۶/‏۶،۶۴/‏۱۲۸، ۶۴/۸‬ و ۱۲۸/۸

پردازنده تعبیه شده در هر دو گوشی ساخت کمپانی کوالکام است و هر دو هشت هسته‌ای است، اما مدل‌های متفاوتی دارد. POCO X3 ساخته شده از اسنپدراگون 732G در ابعاد هشت نانومتر است و در طرف مقابل پردازنده مرکزی در Poco M3 به اسنپدراگون ۶۶۲ با ۱۱ نانومتر ابعاد تبدیل شده است. POCO M3 در دو مدل با رم چهار و شش گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی عرضه شده است و این در حالی است که POCO X3 در دو مدل رم شش و هشت گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی عرضه شده است. حافظه داخلی هر دو قابل گسترش است. سیستم عامل تعبیه شده در هر دو گوشی نیز اندروید ۱۰ با رابط کاربری اختصاصی شیائومی یعنی MIUI 12 است.

مقایسه POCO M3 و POCO X3 از نظر صفحه نمایش

POCO M3

POCO X3

نوع نمایشگر

IPS LCD لمسی خازنی

IPS LCD لمسی خازنی

سایز

۶.۵۳ اینچ

۶.۷ اینچ

رزولوشن

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰

۲۴۰۰ × ۱۰۸۰

تراکم پیکسلی

۳۹۵ پیکسل در هر اینچ

۳۹۵ پیکسل در هر اینچ

گوشی Poco M3 مجهز به یک صفحه نمایش ۶.۵۳ اینچی است که پنل به کار رفته در این نمایشگر IPS LCD بوده است و دارای روشنایی ۴۰۰ نیتی است. این صفحه نمایش برای یک گوشی میان‌رده مناسب است و تنها مشکل آن روشنایی پایین نمایشگر است که این موضوع می‌تواند کاربران را در هنگام استفاده از گوشی هوشمند در زیر نور خورشید دچار مشکل کند. وضوح تصویر این صفحه نمایش ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل است و توسط Gorilla Glass 3 محافظت شده است همچنین تراکم پیکسل این نمایشگر ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ است.

POCO X3 مجهز به یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی است که نوع پنل به کار رفته در آن IPS LCD است. روشنایی این نمایشگر ۴۵۰ نیت است همچنین پشتیبانی از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند. به علاوه این دستگاه توانایی پشتیبانی از محتوای HDR10 را داشته است. نمایشگر POCO X3 دارای وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ بوده و تراکم پیکسلی این نمایشگر ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ است.

مقایسه POCO M3 و POCO X3 از نظر طراحی ظاهری

POCO M3

POCO X3

ابعاد

162.3x77.3x9.6 میلی‌متر

165.3x76.8x9.4 میلی‌متر

وزن

۱۹۳ گرم

۲۱۵ گرم

صدای استریو

دارد

دارد

گوشی POCO M3 دارای بدنه‌ای پلاستیکی است و در مقابل بدنه POCO X3 از آلومینیوم ساخته شده است که باعث شده است گوشی POCO M3 دارای وزنی معادل ۱۹۸ گرم باشد که نسبت به وزن ۲۱۵ گرمی گوشی POCO X3، یک دستگاه سبک‌تر محسوب شود. برای محافظت از نمایشگر گوشی Poco M3 از Gorilla Glass 3 استفاده شده است در حالی که برای محافظت از نمایشگر POCO X3 از Gorilla Glass 5 استفاده کرده است تا جلوی بسیاری از آسیب‌ها و خط و خش‌ها را بگیرد. دو دستگاه مجهز به جک ۳.۵ میلی متری و اسپیکرهای دو گانه (صدای استریو) است. هر دو گوشی به درگاه microSD مجهز است که کاربران بتوانند با استفاده از این درگاه حافظه دستگاه خود را افزایش دهند.

این امکان برای کاربران وجود دارد تا از دو روش حسگر اثر انگشت و فناوری تشخیص چهره دو بعدی برای باز کردن قفل صفحه در هر دو دستگاه استفاده کنند. همچنین POCO X3 به گواهینامه IP53 مجهز است، که به معنی مقاوم بودن POCO X3 در برابر نفوذ گرد و غبار و تا حدودی نفوذ آب است. لازم به ذکر است که این گواهینامه تنها می‌تواند باعث شود تا دستگاه در برابر نفوذ باران یا قطرات آب مقاوم باشد و به هیچ وجه دستگاه نمی‌تواند در زیر آب دوام بیاورد.

مقایسه POCO M3 و POCO X3 از نظر باتری

POCO M3

POCO X3

ظرفیت

شش هزار میلی‌آمپر

پنج هزار و ۱۶۰ میلی‌آمپر

فست شارژ

۱۸ وات

۳۳ وات

گوشی Poco M3 دارای یک باتری با ظرفیت شش هزار میلی‌آمپر است که نسبت به باتری لیتیوم پلیمری پنج هزار و ۱۶۰ میلی‌آمپر POCO X3 بسیار قدرتمند است و می‌تواند با یک بار شارژ مدت زمان بیشتری را بدون نیاز به شارژ مجدد دوام بیاورد، اما قابلیت شارژ سریع با کابل در POCO X3 معادل ۳۳ وات است در حالی که در POCO M3 به ۱۸ وات کاهش پیدا می‌کند. شارژ کامل از صفر تا درصد ۱۰۰ در POCO M3 به زمانی حدود دو ساعت نیاز دارد که درPOCO X3 به ۶۵ دقیقه کاهش پیدا کرده است. هر دو نیز با استفاده از کابل USB تایپ C که ورودی آن در قسمت انتهایی تعبیه شده است شارژ می‌شود. بنابراین شما می‌توانید یکی از این دو قابلیت را انتخاب کنید شارژ سریع‌تر و یا طول عمر باتری بیشتر که هر دو به یک اندازه قابل اهمیت است.

جمع‌بندی کلی از تفاوت شیائومی POCO M3 و POCO X3

تا اینجا به مقایسه POCO M3 با POCO X3 شیائومی از نظر کیفیت دوربین، قدرت سخت افزاری و نمایشگر پرداختیم. با توجه به موارد ذکر شده گوشی POCO X3 دارای قدرت سخت افزاری بیشتر از POCO M3 است، اما در نهایت این شما هستید که با توجه به این مزایا و معایبی که از دو گوشی در این مقایسه به آن‌ها اشاره کردیم باید تصمیم خودتان را برای انتخاب یکی از آن‌ها با توجه به نیاز که دارید بگیرید.

کد خبر 506847

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بررسی گوشی poco x3 pro دوربین poco x3 pro شیائومی POCO X3 Pro قیمت poco x3 pro قیمت شیائومی POCO X3 Pro قیمت گوشی poco x3 pro قیمت گوشی poco x3 pro دیجی کالا گوشی poco x3 pro مشخصات poco x3 pro مشخصات شیائومی POCO X3 Pro مقایسه redmi note 10 pro با poco x3 pro مقایسه POCO X3 PRO با NOTE 10 PRO مقایسه poco x3 pro با redmi note 10 مقایسه poco x3 با redmi note 10 مقایسه گوشی شیائومی Poco X3 با Redmi Note 8 Pro Poco x3 مشخصات قیمت poco x3 64 قیمت گوشی poco x3 مقایسه poco x3 pro با mi 10t مقایسه poco x3 با mi note 10 lite مقایسه mi 11 lite با poco x3 pro مقایسه poco x3 با note 10 قیمت گوشی poco m3 خرید گوشی شیائومی POCO M3 شیائومی poco m3 64 قیمت شیائومی POCO M3 قیمت گوشی شیائومی poco m3 گوشی شیائومی poco m3 ظرفیت 128 گیگابایت گوشی شیائومی poco m3 قیمت گوشی موبایل شیائومی poco m3 مشخصات شیائومی POCO M3 مقایسه poco m3 با note 9 pro مقایسه poco m3 با note 9s شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری مقایسه POCO M3 و POCO X3 از نظر دو مگاپیکسلی تصویر برداری شیائومی POCO M3 دو مگاپیکسل دوربین سلفی صفحه نمایش دو دستگاه میلی آمپر گوشی Poco M3 گوشی POCO M3 میان رده دو گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۶۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اومودا 7 و اکسلانتیکس ES؛ دو خودرو جدید چری در راه بازار / نمایشگر بزرگی که حالت کشوئی دارد! (+تصاویر)

عصر ایران- چری در نمایشگاه بین المللی پکن از دو خودرو جدید خود که ویژه صادرات هستند، رونمایی کرد. خودرو اول اومودا 7 نام دارد و خودرو دوم اکسید اکسلانتیکس ئی اس است که در واقع همان نسخه صادراتی اکسید استرا ئی اس بازار چین است.

سابقه اولین استفاده از نام اومودا در خودروهای صادراتی چری به بازار روسیه مربوط می شود و اکنون اومودا 7 تلاش دارد تا مسیر اومودا 5 را دنبال کند. جائکو نیز دیگر برند صادراتی چری است و به همین دلیل شباهت میان طراحی خارجی و داخلی برندها مشاهده می شود.

اومودا 7 در تریم های پلاگین هیبرید و آی سی ئی روانه بازار می شود اما نسخه تمام الکتریکی آن نیز در آینده وارد میدان خواهد شد.

اومودا 7

این شاسی بلند میان سایز از منظر ابعاد برابر با 4621 میلیمتر در طول، 1872 میلیمتر در عرض و 1673 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن نیز 2700 میلیمتر است. رینگ های آلومینیومی در اندازه 20 اینچی زیر خودرو قرار گرفته اند.

در توسعه اومودا 7 از بستر اومودا 5 استفاده شده و بروزرسانی هائی مورد توجه قرار گرفته که از جمله باید به حضور سیستم تعلیق هیدرولیک دوبل و سامانه پیشرفته ترمز سیمی اشاره کرد.

جلوپنجره بسته با طرح نقطه های ماتریکسی منظره جالبی را در پروفایل دماغه ایجاد کرده است.

فضای داخل کابین براساس محصولات خانواده فولوین چری شکل گرفته و اومودا 7 مجهز به یک نمایشگر مرکزی 15.6 ایچی است که قابلیت حرکت کشوئی به سمت سرنشین جلو را نیز دارد. مشابه این فناوری را در زیکر اکس دیده بودیم. همین ساختار کشوئی در تصاویر مربوط به جائکو 7 نیز مشاهده می شود.

این نمایشگر 2.5k و میزان روشنائی 1000nit دارد. همچنین چری اشاره می کند که طراحی فرمان از جوی استیک پلی استیشن 5 الهام گرفته شده است. صندلی های خودرو نیز بی شباهت به مدل گیمینگ نیستند!

از ویژگی های دیگر کابین باید به سیستم صوتی سونی با 14 اسپیکر و سیستم خوشبوکننده هوشمند اشاره کنیم.

پیشرانه پلاگین هیبریدی افزاینده برد حرکتی اومودا 7 ترکیبی از انجین 1.5 لیتری توربو و یک موتور الکتریکی است. اطلاعات این قسمت هنوز کامل منتشر نشده اما برخی منابع خروجی پیشرانه را 154 اسب بخار و گشتاور آن را 220 نیوتن متر اعلام کرده اند که نقش ژنراتور را دارد. برد حرکتی خودرو در حالت الکتریکی کامل 95 کیلومتر است و در حالت ترکیبی به 1250 کیلومتر می رسد. متوسط مصرف سوخت برای 100 کیلومتر رانندگی در حالت ترکیبی 4.98 لیتر اعلام شده است.

تصاویر کابین مربوط به جائکو 7 است که نمایشگر کشوئی 13.2 اینچی دارد. این نمایشگر در اومودا 7 به 15.6 اینچ ارتقا یافته است. تصاویر کابین اومودا 7 هنوز منتشر نشده است. نمایشگر در حالت عمودی روی دو ریل سوار شده که براحتی می توان آن را از کنار فرمان به سمت مقابل سرنشین جلو در کنسول اصلی هدایت کرد. اکسید اکسلانتیکس ئی اس

دیگر خودرو چری در واقع نسخه صادراتی اکسلانتیکس ئی اس است که در بازار چین با نام استرا ئی اس شناخته می شود. این خودرو از نظر ظاهری با نسخه بازار چین تفاوت هایی خواهد داشت که مهم ترین آن به پروفایل دماغه و چهره خشن تر نسخه صادراتی مربوط می شود.

در تریم رینگ ها نیز طراحی اسپرت تری استفاده شده است. نمایش این خودرو با رنگ زرد نیز تاکیدی بر روحیه اسپرت و جوان پسند آن است.

این چری  از منظر ابعاد برابر با 4945 میلیمتر در طول، 1978 میلیمتر در عرض و 1489 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن نیز 3000 میلیمتر است. طراحی ائروداینامیک خودرو باعث شده تا شاخص ضریب درگ  0.205Cd  برای آن ثبت شود که عدد بسیار جذابی است.

برد حرکتی این خودرو 905 کیلومتر است. تریم پرچمدار آن براساس معماری 800 ولت الکتریکی توسعه یافته که به مفهوم بالاترین سرعت شارژ باتری است. باتری مورد استفادهاز 60.5 تا 97.7 کیلووات ساعت براساس تریم متفاوت است.

تریم پایه دارای پیشرانه الکتریکی با 248 اسب بخار خروجی و تریم پرچمدار 308 اسب بخار خروجی دارد.

تریم مجهز به سامانه تمام چرخ محرک یک موتور 165 اسب بخاری دیگر روی محور جلو دارد که در همراهی با موتور 308 اسب بخاری محور عقب یک گزینه قدرتمند را پیش روی مشتریان قرار می دهد.

اکسید اکسلانتیکس ئی اس همانند اومودا 7 مجهز به یک نمایشگر مرکزی 15.6 اینچی است که البته قابلیت اسلاید ندارد. نمایشگر اطلاعات کیلومتر پشت فرمان نیز در اندازه 12.3 اینچی استفاده شده است.

تصاویر کابین مربوط به اکسید استرا ئی اس ویژه بازار چین می شود. تصاویر کابین اکسلانتیکس ئی اس هنوز منتشر نشده اما احتمالا تفاوتی با نسخه بازار چین نخواهد داشت.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اکسید استرا ئی اس ؛ چری با یک سدان جدید و لوکس آمد! (+عکس)

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • گوشی ویوو Y38 5G عرضه شد
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • اومودا 7 و اکسلانتیکس ES؛ دو خودرو جدید چری در راه بازار / نمایشگر بزرگی که حالت کشوئی دارد! (+تصاویر)
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟