Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@23:25:03 GMT

مقایسه گوشی شیائومی POCO M۳ PRO و Redmi Note ۸ Pro

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۲۶۵۲۲

مقایسه گوشی شیائومی POCO M۳ PRO و Redmi Note ۸ Pro

خرید گوشی موبایل برای خیلی از کاربران کار بسیار مشکلی است. مقایسه تلفن‌های همراه از نظر دوربین، سخت افزار، صفحه نمایش، طراحی و باتری می‌تواند به کاربران کمک کند تا انتخاب خوبی داشته باشند در این مطلب دو گوشی پرفروش شیائومی POCO M۳ PRO و Redmi Note ۸ Pro مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفته است.

خبرگزاری میزان - ایمنا نوشت: شرکت شیائومی یکی از شرکت‌های تولید کننده تلفن همراه است که امروز محبوبیت زیادی در بین کاربران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این چند سال اخیر که شرکت‌های بزرگ تولید گوشی موبایل قیمت‌های بالایی برای پرچم‌داران خود در نظر می‌گیرند. وجود گوشی‌های میان رده با امکانات خوب یک امتیاز محسوب می‌شود. در ادامه به بیان مشخصات و مقایسه گوشی شیائومی Poco M۳ pro با Redmi Note ۸ Pro پرداخته شده است.

شیائومی Poco M۳ pro مجهز به دوربین سه گانه است که لنز اصلی سنسور ۴۸ مگاپیکسلی، لنز دو مگاپیکسلی ماکرو و یک لنز دو مگاپیکسلی تشخیص عمق است. لنز اصلی داینامیک رنج متوسطی دارد و جزئیات را تا حد قابل قبولی به نمایش می‌گذارد، در کل می‌توان گفت کلیت تصویر مناسب است و وضوح آن نیز خوب است.

لنز ماکرو هم عکس‌هایی با فوکوس مطلوب ثبت می‌کند، البته به شرط آن که فاصله از سوژه مناسب باشد. سنسور تشخیص عمق دو مگاپیکسلی عکس‌های پرتره خوبی را از نظر جدا کردن سوژه اصلی از بک‌گراند ثبت می‌کند. دوربین سلفی این گوشی هم هشت مگاپیکسل است که عکس‌های نسبتاً خوبی را ثبت می‌کند و توانایی ضبط ویدئو با کیفیت Full HD و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد، اما در کل دوربین سلفی این گوشی رده آخر را در بین رقبای خود می‌گیرد. Poco M۳ pro قابلیت فیلم برداری با کیفیت ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه با کیفیت ۱۰۸۰ را دارد.

شیائومی Redmi Note ۸ Pro در مجموع دارای چهار لنز است که لنز اصلی آن ۶۴ مگاپیکسلی است. افزون بر این سنسور منحصر به فرد، از یک لنز واید هشت مگاپیکسلی، یک لنز تله فوتو دو مگاپیکسلی و یکی سنسور جدید ماکرو با اندازه دو مگاپیکسل دیگر هم برخوردار است. در رابطه با جزئیات دوربین گوشی Redmi Note ۸ Pro می‌توان خاطر نشان کرد که لنز اصلی از سنسور عکسبرداری Samsung ISOCELL Bright GW۱ است؛ که از دیافراگم فوق باز با اندازه ۱.۱۷ استفاده می‌کند بنابراین در مقایسه با لنز ۴۸ مگاپیکسلی Sony IMX ۵۸۶ که در نسخه قبل مورد استفاده قرار گرفته، این بار دیافراگم بزرگتر شده است علاوه بر همه موارد گفته شده این لنز از تکنولوژی ۳D hybrid HDR و intelligent ISO بهره می‌برد به همین دلیل تقریباً در هر شرایطی وضوح بهتری را ارائه خواهد داد. Redmi Note ۸ Pro مجهز به دوربین سلفی با لنز ۲۰ مگاپیکسلی است که برای علاقمندان به تصاویر سلفی خبر خوبی به حساب آمده بدین جهت که تصاویر سلفی باکیفیتی را در اختیار آن‌ها قرار خواهد داد.

شیائومی Poco M۳ pro در بخش پردازنده از یک چیپست MediaTek MT۶۸۳۳ Dimensity ۷۰۰، ۵G استفاده می‌کند که این تراشه میان رده نسبتاً قدرتمند در انجام بازی‌ها بسیار خوب عمل می‌کند. Poco M۳ pro در بخش سخت افزاری خوب عمل کرده است؛ همچنین Poco M۳ pro از فناوری ساخت هفت نانومتری بهره می‌برد که همین موضوع باعث مصرف شارژ به صورت بهینه شده است. در بخش حافظه داخلی و حافظه رم این گوشی در دو نسخه به بازار عرضه شده است حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت و رم چهار گیگابایت و دیگری حافظه داخلی ۱۲۸ و رم شش گیگابایت است.

شیائومی Redmi Note ۸ Pro از پردازنده ۱۲ نانومتری Mediatek Helio G۹۰T استفاده کرده است که با همراهی پردازنده گرافیکی Mali-G۷۶ MC۴ قدرت و توان پردازشی این گوشی را تأمین می‌کند. پردازنده هشت هسته‌ای این گوشی از دو هسته Cortex-A۷۶ با فرکانس ۲.۰۵ گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A۵۵ با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند.

شیائومی این گوشی را در نسخه‌های (۶۴ و ۱۲۸ با ۶ گیگابایت رم) و (۱۲۸ و ۲۵۶ با ۸ گیگابایت رم) عرضه کرده است و با استفاده از کارت حافظه جانبی شما می‌توانید حافظه گوشی خود را تا ۲۵۶ گیگابایت افزایش دهید. این مجموعه سخت افزاری شاید نتواند بازی‌های سنگین را در بهترین حالت و بالاترین گرافیک اجرا کند، ولی هنگام کار با گوشی متوجه کندی خاصی نخواهید شد و می‌تواند انتظار اجرای بازی‌ها با گرافیک خوب را از این گوشی داشته باشید.

از نظر نرم افزاری Poco M۳ pro از اندروید نسخه ۱۱ و رابط کاربری MIUI ۱۲ و در مقابل Redmi Note ۸ Pro از رابط کاربری MIUI ۱۰ و نسخه اندروید ۹ (پای) استفاده می‌کند.

تلفن هوشمند شیائومی Poco M۳ pro دارای یک نمایشگر LCD با اندازه ۶.۵ اینچ دارد که رزولویشن ۱۰۸۰ پیکسل را نمایش می‌دهد. شیائومی برای محافظت از صفحه نمایش از فناوری گوریلاگلس سه کورنینگ استفاده کرده است. نمایشگر استفاده شده سرعت پاسخگویی بالایی دارد. نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز نیز باعث پیمایش راحت‌تر در بین صفحات خواهد شد. در حالت معمول نمایشگر حداکثر روشنایی ۴۱۰ نیت را نمایش می‌دهد و زمانی که تلفن در معرض نور شدید و نور خورشید قرار می‌گیرد حداکثر روشنایی به ۵۳۰ نیت افزایش می‌یابد. رنگ‌ها به صورت دقیق نمایش داده شده است، ولی متأسفانه نمایشگر از HDR۱۰ پشتیبانی نمی‌کند.

Redmi Note ۸ Pro مجهز به نمایشگر IPS LCD است که وضوح مشابه به نسخه قبلی دارد، اما سایز آن افزایش چشمگیری یافته است از این رو تراکم پیکسلی آن از ۴۰۹ به ۳۹۵ پیکسل بر اینچ کاهش یافته است. رزولوشن ۱۰۸۰×۲۳۴۰ پیکسل و کیفیت تصویر +FHD را ارائه داده و اندازه آن نیز به ۶.۵۳ اینچ افزایش پیدا کرده است اگر چه همانند بسیاری از مدل‌های برند‌های دیگر به پنل AMOLED تجهیز نشده، اما خدمات‌رسانی نمایشگر Redmi Note ۸ Pro عالی است.

صفحه Redmi Note ۸ Pro حداقل حاشیه را دارا بوده و دوربین سلفی نیز در بریدگی قطره‌ای شکل جای داده شده است همچنین از آپشن‌های متعددی نیز برای سفارشی کردن این نمایشگر بهره خواهید برد به علاوه نمایشگر Redmi Note ۸ Pro از فیلتر نور آبی هم برخوردار بوده که در اصل استاندارد رابط کاربری MIUI به شمار می‌رود.

Poco M۳ pro از نظر ابعاد برابر ۱۶۱.۸x۷۵.۳x۸.۹ میلی متر است و وزنی معادل ۱۹۰ گرم دارد. فریم و پشت این گوشی از جنس پلاستیک است و جلوی آن از جنس شیشه است. سمت راست دکمه پاور قرار دارد که با حسگر اثر انگشت ادغام شده است. در بالای دکمه پاور دکمه‌های تنظیم صدا وجود دارد. سمت چپ هم جایگاه خشاب سیم کارت قرار دارد که همزمان می‌تواند از دو سیم کارت یا یک سیم کارت و یک مموری را پشتیبانی کند.

زیر گوشی میکروفون، درگاه تایپ سی و بلندگو قرار دارد. بالای آن جک سه و نیم میلی متری هدفون، میکروفون دوم و سنسور نور محیط وجود دارد. در پنل پشتی گوشی دوربین را می‌بینیم که به صورت عمودی در یک قاب مستطیل شکلی قرار دارد و بیرون زدگی آن کاملاً مناسب است و زیر آن لوگوی POCO نوشته شده است. Poco M۳ pro در سه رنگ مشکی، زرد و آبی وارد بازار شده است. فریم پشتی این گوشی بدنه براقی دارد که اثر انگشت را به خود جذب می‌کند، اما در مجموع Poco M۳ pro از نظر طراحی یک گوشی بسیار خوش دست است.

Redmi Note ۸ Pro از شیشه ساخته شده است، اما یک شیشه معمولی نیست. Redmi Note ۸ Pro حداکثر مقاومت در برابر خط و خش و ضربه را دارد و از شیشه گوریلاگس پنج بهره برده است. هم پنل جلو و عقب گوشی Redmi Note ۸ Pro هر دو در پوششی از قوی‌ترین پوشش محافظ گوشی‌های موبایل پیچیده شده است.

این شرکت برای این که وزن گوشی Redmi Note ۸ Pro خود را کاهش دهد از فریم یا همان شاسی پلاستیکی بهره برده است. Redmi Note ۸ Pro در رنگ‌های خاکستری، سفید صدفی و سبز تیره طراحی شده است. اندازه گوشی شیائومی Redmi Note ۸ Pro برابر است با ۱۶۱.۳× ۷۶.۴×۸.۸ میلی‌متر و وزن آن ۲۰۰ گرم است. برای نخستین بار سری Redmi Noto از گواهینامه IP۵۲ پشتیبانی می‌کند. سری قبلی این گوشی تنها دربردارنده پوشش P۲i بود، اما فاقد گواهینامه رسمی محافظت در برابر آب و گردو خاک بودند. IP۵۲ می‌تواند Redmi Note ۸ Pro را در مقابل قطرات باران و یا عرق‌کردن و یا ترشح آب محافظت کند از این رو در دوام و ماندگاری آن بی‌تاثیر نخواهد بود.

Poco M۳ pro به یک باتری پنج هزار میلی آمپری مجهز شده است که عملکرد بسیار خوبی از خود به جای گذاشته است. با تکیه بر باتری پنج هزار میلی آمپری Poco M۳ pro می‌تواند بیشتر از ۳۲ ساعت مکالمه، ۱۸ ساعت وبگردی و بیشتر از ۱۶ ساعت پخش ویدئو را پشتیبانی کند. Poco M۳ pro یک آداپتور ۲۲.۵ وات در جعبه خود دارد، اما Poco M۳ pro از شارژ ۱۸ وات پشتیبانی می‌کند که می‌تواند در مدت ۳۰ دقیقه، ۳۳ در صد از ظرفیت باتری را تکمیل کند.

Redmi Note ۸ Pro از یک باتری لیتیوم یونی چهار هزار و ۵۰۰ میلی‌آمپری است. باتری Redmi Note ۸ Pro نسبت به نسخه قبل افزایش چشمگیری پیدا کرده است. کاربران به عنوان یک گیمر هیچ نگرانی از بابت خاموش شدن دستگاه در حین بازی را نخواهند داشت و می‌توانند ساعت‌های طولانی بدون نیاز به شارژ مجدد از Redmi Note ۸ Pro استفاده کرد. از طرفی، پردازنده Redmi Note ۸ Pro هم بر اساس فرآیند ساخت ۱۲ نانومتری ساخته شده است بنابراین مصرف باتری به نحو قابل‌توجهی پایین است. آپشن‌هایی نیز برای بهینه‌سازی مصرف باتری در تنظیمات Redmi Note ۸ Pro گنجانده شده است علاوه بر طول عمر باتری فوق‌العاده با برخورداری از تکنولوژی شارژ سریع ۱۸ وات نسخه Quick Charge ۴+ هم در کمترین زمان ممکن، دستگاه شارژ خواهد شد.

جمع‌بندی کلی از تفاوت شیائومی Poco M۳ pro و Redmi Note ۸ Pro

تا اینجا به مقایسه Poco M۳ pro با Redmi Note ۸ Pro از نظر کیفیت دوربین، قدرت سخت افزاری و نمایشگر پرداختیم. Poco M۳ pro در کل با توجه به قیمت مقرون به صرفه، طراحی و سخت افزار خوب و باتری قابل قبول، همچنین دارا بودن قابیلت nfc و ۵G می‌تواند انتخاب مناسبی برای کاربران باشد و در مقابل پردازنده گیمینگ دوربین قدرتمند با ثبت بهترین عکس‌ها در کلاس میان رده و نمایشگر باکیفیت همه و همه از جمله مشخصاتی است که Redmi Note ۸ Pro دارد، اما در نهایت این شما هستید که با توجه به این مزایا و معایبی که از دو گوشی در این مقایسه به آن‌ها اشاره کردم باید تصمیم خود را برای انتخاب یکی از آن‌ها با توجه به نیاز بگیرید.

بیشتر بخوانید: دستورالعمل جدید رجیستری تلفن همراه در گمرکات

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: تلفن همراه مقایسه دانستنی ها

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تلفن همراه مقایسه دانستنی ها شیائومی Poco M۳ pro دو مگاپیکسلی دوربین سلفی لنز اصلی عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها

رحمن دشتی رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری علم و فناوری آنا به مشکلات اجرای طرح‌های واحدهای فناور این پارک اشاره کرد و گفت: هم اکنون برای اجرای این طرح‌ها با چندین مشکل مواجه هستیم. یک، شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور با توجه به قواره‌های پایین شان در حوزه‌های رقابتی نیاز به سرمایه  ثابت و سرمایه در گردش دارند. این شرکت‌ها عملا در بخش تسهیلات با چالش‌های جدی مواجه هستند. امسال موفق شدیم، ۶۰ میلیارد تومان سرمایه در اختیار این شرکت‌ها قرار دهیم.

وی افزود: همچنین در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اعتبار خوبی ایجاد شده است، اما برای جذب این تسهیلات به هماهنگی جدی بانک‌ها در این مسیر نیاز است تا شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور بتوانند برای دریافت این اعتبار اقدام کنند.

دشتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بانک‌ها برای ارائه تسهیلات تبصره ۱۸، علاوه بر نقدینگی، ضمانت نامه‌های متعددی می‌خواهند. این ضمانت نامه‌ها برای شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور، نوپا و نوآور سنگین است. این شرکت‌ها بر اساس دانش و آگاهی می‌خواهند یک بخش از مشکلات صنعت و جامعه را برطرف کنند بنابراین ضمانت نامه‌های این شرکت‌ها باید تسهیل شود. ضمانت نامه ملکی که از این افراد مطالبه می‌شود، عملکرد سختگیرانه‌ای را برای آنها ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: عملیات‌های زیرساختی نیز یکی از معضلات و مشکلات بزرگ پارک‌های علم و فناوری است. زمین‌ها تنها با ایجاد گذر و تاسیسات قابل واگذاری به پارک‌های علم و فناوری هستند. ما در استان بوشهر به میزان ۲ کیلومتر گذر‌ها را ایجاد کرده‌ایم. ۲ هزار هکتار زمین نیز  در وهله نخست قابل واگذاری است، اما در زمینه تاسیسات آنها و روسازی آن گذر‌ها هنوز اتفاقی نیفتاده که اعتبارات ویژه‌ای می‌طلبد.

به گفته وی، تا زمانی که ما نتوانیم شرایط زیرساختی از ایجاد گذر تا تاسیسات الکتریکی، آب و برق و ... را مهیا کنیم، ساختن شرکت‌ها در محل زمین‌های پارک‌های علم و فناوری و ایجاد تولید دانش پایه در قطعات کوچک با چالش‌های جدی مواجه می‌شود از اینرو برای رفع این مشکلات نیاز به تسهیلات ویژه‌ای داریم.

بودجه پارک‌های علم و فناوری در مقایسه با دانشگاه‌های مادر اندک است

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس درباره بودجه پارک‌های علم و فناوری گفت: پارک‌های علم و فناوری دو بودجه هزینه‌ای و تملکی دارند. بودجه هزینه‌ای پارک‌های علم و فناوری صرف حقوق کارکنان و تسهیلات مربوط به شرکت‌های تازه وارد به مراکز رشد می‌شود؛ شرکت‌هایی که نیاز به تسهیلات اولیه دارند تا بتوانند خدمات و تولیدات اولیه شان را متناسب با ایده نظری‌شان ارائه دهند. میزانی از این بودجه نیز در راه سرمایه در گردش برخی از شرکت‌های بزرگ می‌شود؛ این شرکت‌ها در راه بازار هستند و نیاز به سرمایه شش ماه و یک ساله دارند تا بتوانند نسبت به تولید یا ایجاد قراردادشان اقدام کنند.

وی یادآورشد: بودجه تملکی پارک‌های علم و فناوری نیز در راستای اجرای پروژه‌های عمرانی صرف می‌شود. میزان این بودجه‌ها بسیار اندک است. پارک‌های علم و فناوری می‌توانند با کمک و مساعدت استانداری و سازمان برنامه و بودجه، بودجه تملک و عمرانی را دریافت کنند. اگر این بودجه از استانداری و سازمان برنامه و بودجه اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات مجموعه ما برطرف خواهد شد.

وی بیان کرد: پارک‌های علم و فناوری می‌توانند یک بودجه نیز از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان دریافت کنند. ما اکنون برای دریافت بودجه‌های استانی و معاونت علمی و فناوری اقدامات اولیه را انجام داده ایم. اگر این بودجه‌ها و تسهیلات به موقع دریافت کنیم، روند اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌های ما سریعتر پیش خواهد رفت. در این صورت شاهد رونق شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور خواهیم شد.

وی در پاسخ به این سوال که بودجه سال آینده پارک علم و فناوری خلیج فارس چقدر است، گفت: هنوز رقم بودجه مشخص نشده است. در حال حاضر کلیات بودجه در مجلس تصویب شده و مابقی آن در حال رایزنی و چانه زنی است.

دشتی افزود: متاسفانه بودجه پارک‌های علم و فناوری در مقایسه با دانشگاه‌های مادر استان، بسیار ناچیز است. بودجه یک دانشگاه مادر در استان نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان، اما بودجه پارک علم و فناوری ۸ درصد از این سرمایه است. ما باید بپذیریم دانشگاه وظیفه آموزش نیروی‌های تخصصی و کاربردی را دارد و برای تربیت این افراد برنامه ریزی می‌کند و دارای سلف، خوابگاه و امورات دانشجویی، پژوهشی و آموزشی است. پارک‌های علم و فناوری قرار است از خروجی دانشگاه‌ها بهره ببرند از اینرو باید امکانات لازم در اختیار داشته باشد تا بتواند فارغ التحصیلان دانشگاهی را متصل به بازار کار کند و این افراد نیز بتوانند با ارائه خدمت و ایده‌ای فناورانه مشکلی از جامعه وصنعت برطرف سازند.

وی گفت: اگر نتوانیم به موقع این اعتبارات را به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور تخصیص دهیم، با توجه به نرم تورم، قدرت خرید و پیاده سازی ایده‌های آنها به درازا خواهد کشید. اگر سرمایه در گردش به موقع به شرکت‌ها تزریق شود، انگیزشی برای ادامه فعالیت این افراد به وجود می‌آید. به طبع با ایجاد این انگیزش، اعتبار و اعتماد فناوران بیشتر می‌شود و این افراد می‌توانند خدمات ویژه‌ای به جامعه و صنعت ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • (ویدیو) مقایسه پراید با خودروهای آمریکایی توسط یک افغانستانی
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • چرا هیچ بازیکنی را نباید با رونالدو نازاریو مقایسه کرد؟ (زیرنویس فارسی)
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟