Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیائومی که هم‌اکنون لقب دومین شرکت تولید جهانی گوشی هوشمند را یدک می‌کشد، اهداف بسیار بلندپروازانه‌ای را دنبال می‌کند و به کمین است تا سامسونگ را از سریر قدرت به زیر بکشد و خود بر اریکه‌ی سلطنت تکیه زند. شیائومی برای نبرد با سامسونگ  گلکسی اس ۲۱ اولترا، سرانجام شیائومی می ۱۱ اولترا را راهی میدان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گوشی از هر نظر دستگاهی بسیار قدرتمند، باکیفیت و همچنین زیباست. در حال حاضر قیمت گوشی شیائومی mi 11 ultra از قیمت گوشی گوشی سامسونگ S21 Ultra بالاتر است.

مقایسه طراحی گلکسی اس ۲۱ اولترا و می ۱۱ اولترا

گوشی  s21 ultraبا ابعاد  ۱۶۵.۱ در ۷۵ در ۷۵.۶ میلی متر، دستگاهی خوش دست است که به راحتی با یک دست می‌توان به همه‌ی کلید‌ها و بخش‌های آن دسترسی داشت. می ۱۱ اولترا با ابعاد ۱۶۴.۳ در ۷۴ در ۷۴.۶ میلی متر، در واقع کمی کوچک‌تر از گلکسی اس ۲۱ اولترا است و ضخامت آن نیز نیم میلی‌متر کمتر است، اما با ۲۳۴ گرم وزن، از هر دو نسخه‌ی اس ۲۱ اولترا با ۲۲۷ و ۲۲۹ گرم، اندکی سنگین‌تر است.

از دیگر قابلیت‌های صفحه‌نمایش سامسونگ گلکسی S21 الترا می‌توان به بهره‌گیری آن از Eye Comfort Shield اشاره کرد. این ویژگی قادر است رنگ نمایشگر شما را در طول روز و باتوجه‌به زمان تنظیم کند و یا این امکان را به شما بدهد تا بتوانید در بازه‌های مشخص رنگ صفحه‌نمایش را با شدت و میزان لازم تنظیم کنید. تنظیم و کاهش نور آبی مضر، تا حد زیادی خستگی چشم را کاهش می‌دهد و شما می‌توانید زمان بیشتری را صرف دیدن فیلم مورد علاقه‌تان کنید.

می ۱۱ اولترا به دلیل ماژول دوربین غول‌پیکر در پشت گوشی، دارای بدنه‌ای حجیم است که به سختی می‌توان آن را در جیب جای داد. هر دو گوشی دارای استاندارد IP68 هستند. می ۱۱ اولترا در پنل پشت یک نمایشگر کوچک نیز دارد.  بدنه گوشی سامسونگ از جنس شیشه با فریم آلومینیومی است اما گوشی شیائومی جلو شیشه و پشت از سرامیک با فریم آلومینیومی ساخته شده که از نظر بعضی از کاربران شیک‌تر است.

مقایسه نمایشگر گلکسی اس ۲۱ اولترا و می ۱۱ اولترا

گوشیسامسونگ   s21 ultra۶.۸  اینچی سوپر آمولد با ۸۹.۸ نسبت نمایشگر به بدنه در برابر می ۱۱ اولترا با نمایشگر ۶.۸۱ اینچی سوپر آمولد با ۹۱.۴ نسبت نمایشگر به بدنه قرار دارد. هر دو نمایشگر از رزولوشن ۳۲۰۰ در ۲۴۰۰ پیکسل بهره می‌برند که تراکم پیکسلی یکسان ۵۱۵ را ارائه می‌دهند. هر دو از گوریلا گلس ویکتوس برای محافظت استفاده می‌کنند اما حداکثر روشنایی گلکسی اس ۲۱ اولترا با ۱۵۰۰ نیت در برابر روشنایی ۱۷۰۰ نیتی می ۱۱ اولترا حدود ۲۰۰ نیت پایین‌تر است. البته گفته می‌شود که فعلاً روشنایی می ۱۱ اولترا از ۹۰۰ نیت فراتر نمی‌رود.

نمایشگر همیشه روشن با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و پشتیبانی از HDR10+ و فناوری Eye Comfort Shield برای محافظت از چشم از دیگر مشخصات گوشی سامسونگ است در حالی نمایشگر می ۱۱ اولترا نیز پشتیبانی از Dolby Vision، نرخ نوسازی 120 هرتز ، پشتیبانی از HDR10+ و نمایش 1 میلیارد رنگ را به رخ می‌کشد. با توجه به این که قیمت گوشی شیائومی mi 11 ultra از قیمت گوشی گوشی سامسونگ S21 Ultra بیشتر است، آیا نسبت به گوشی سامسونگ ارزش بیشتری دارد؟                  

مقایسه نرم افزار درگلکسی اس ۲۱ اولترا و می ۱۱ اولترا

هر دو گوشی هوشمند از جدیدترین نرم‌افزار موجود استفاده می‌کنند. هر دو بر روی اندروید ۱۱ کار می‌کنند، با این حال، اس ۲۱ اولترا دارای رابط کاربری One UI 3.1 است در حالی که می‌۱۱ اولترا با  MIUI 12.5 عرضه می‌شود. گلکسی اس ۲۱ اولترا با قلم اس پن سازگاری دارداما گوشی شیائومی می ‌۱۱ از قلم استایلوس پشتیبانی نمی‌کند.

مقایسه سخت افزار درگلکسی اس ۲۱ اولترا و می ۱۱ اولترا

هر دو گوشی هوشمند با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۸۸ کوالکام عرضه می‌شوند، اما گوشی سامسونگ در برخی از بازارها با اگزینوس ۲۱۰۰ نیز عرضه می‌شود. تراشه اگزینوس ۸ هسته‌است که یک هسته‌ی 2.9 گیگاهرتز Kryo 680، سه هسته‌ی 2.8 گیگاهرتز Kryo 680 و 4 هسته‌ی 2.2 گیگاهرتز  Kryo 680دارد و پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۸۸ کوالکام نیز ۸ هسته ای است که یک هسته‌ی 2.84 گیگاهرتز Kryo 680، سه هسته‌ی 2.42 گیگاهرتز Kryo 680 و 4 هسته‌ی 1.80 گیگاهرتز Kryo 680 -  دارد. نسخه گلکسی اس ۲۱ اولترا که با تراشه اسنپدراگون تولید می‌شود در بازارهای آمریکا، چین و کره جنوبی عرضه می‌شود. گوشی سامسونگ از تراشه گرافیکی Mali-G78 MP14 به همراه پردازنده اگزینوس استفاده می‌کند اما همراه با تراشه کوالکام از تراشه گرافیکی آدرنو ۶۶۰ بهره می‌برد.

گوشی شیائومی می ۱۱ اولترا نیز از اسنپدراگون ۸۸۸ کوالکام در داخل بدنه خود استفاده می‌کند که ۸ هسته‌است و یک هسته‌ 2.84 گیگاهرتز Kryo 680، سه هسته‌ 2.42 گیگاهرتز Kryo 680 و 4 هسته‌ 1.80 گیگاهرتز Kryo 680 دارد و همراه با تراشه کوالکام از تراشه گرافیکی آدرنو ۶۶۰ بهره می‌برد. از نظر عملکرد پردازنده و تراشه گرافیکی، تقریباً تفاوتی بین این دو گوشی نیست.

مقایسه رم و حافظه داخلی گلکسی اس ۲۱ اولترا و می ۱۱ اولترا

گلکسی اس ۲۱ اولترا با 128 گیگابایت با 12 گیگابایت رم، 256 گیگابایت با 12 گیگابایت رم، 512 گیگابایت با 16 گیگابایت رم عرضه می‌شود اما می ۱۱ اولترا با 256 گیگابایت با 8 گیگابایت رم، 256 گیگابایت با 12 گیگابایت رم، 512 گیگابایت با 12 گیگابایت رم به فروش می‌رسد. گوشی می اولترا شیائومی حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت و رم ۱۶ گیگابایتی ندارد. هر دو گوشی فاقد اسلات microSD برای افزایش حافظه هستند.

با توجه به این که می ۱۱ اولترا نسبت به گوشی اولترا رم ۱۶ گیگابایتی را ندارد ،آیا اکنون که قیمت گوشی شیائومی mi 11 ultra از قیمت گوشی گوشی سامسونگ S21 Ultra بیشتر است، ارزش خرید دارد؟

مقایسه دوربین گلکسی اس ۲۱ اولترا و می ۱۱ اولترا

سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی واید، ۱.۳۳/۱ اینچ، 0.8 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر اپتیکال تصویر، بعلاوه‌ی لنز 10 مگاپیکسلی پریسکوپ 240 میلی‌متری تله‌فوتو، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 10 برابر، بعلاوه‌ی حسگر 10 مگاپیکسلی 70 میلی‌متری تله‌فوتو، زوم اپتیکال 3 برابر، و لنز 12 مگاپیکسلی اولتراواید و حالت Super Steady برای ضبط بدون لرزش ویدیو برخی از مشخصات دوربین اس ۲۱ اولترا است که با سلفی ۴۰ مگاپیکسلی و در زمینه فیلم‌برداری نیز تا کیفیت حداکثر 8k با نرخ ۲۴ فریم بر ثانیه می‌تواند ویدیو ضبط کند.

می ۱۱ اولترا از حسگر ۵۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی ۱.۱۲/۱ اینچ، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر اپتیکال تصویر بعلاوه‌ی حسگر ۴۸ مگاپیکسلی پریسکوپ 120 میلی‌متری تله‌فوتو لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 5 برابر بعلاوه‌ی حسگر ۴۸ مگاپیکسلی اولتراواید بهره می‌برد. حسگر سلفی این گوشی نیز ۲۰ مگاپیکسلی است و در زمینه فیلم‌برداری نیز می‌تواند تا حداکثر با کیفیت 8K با نرخ ۲۴ فریم بر ثانیه ویدیو ضبط کند.

مقایسه کیفیت صدا گلکسی اس ۲۱ اولترا و می ۱۱ اولترا

هر دو گوشی دارای اسپیکر‌های استریو هستند اما گلکسی اس ۲۱ اولترا با صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز ، تنظیم شده توسط شرکت AKG نسبت به می ۱۱ اولترا که صدای 24 بیت/192 کیلوهرتز را ارائه می‌دهد، از کیفیت صدای بسیار بالاتری برخوردار است.

مقایسه باتری گلکسی اس ۲۱ اولترا و می ۱۱ اولترا

هر دو گوشی باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی دارند اما اس ۲۱ اولترا  از شارژر سریع 25 وات، پشتیبانی از Power Delivery 3.0، شارژ سریع بی‌سیم 15 وات با پشتیبانی از استانداردهای Qi و PMA و  شارژ معکوس 4.5 وات بهره می‌برد در حالی که می ۱۱ اولترا  شارژ سریع 67 وات (100 درصد در 36 دقیقه)، شارژ سریع بی‌‌سیم 67 وات (100 درصد در 36 دقیقه)، شارژ بی‌سیم معکوس 10 وات،  فناوریPower Delivery 3.0،  فناوری‌های Quick Charge 5 و Quick Charge 4 را ارائه می‌دهد.

جمع‌بندی          

قیمت گوشی سامسونگ کاملا بستگی به مدل و مشخصات گوشی دارد. سامسونگ برای ماندن در بازار پر رقابت گوشی‌های هوشمند، دست به تولید سری‌های مختلف گوشی کرد. هر سری گوشی سامسونگ، مشخصات فنی و در نتیجه قیمت متفاوت‌تری دارد تا دست خریدار را برای خرید گوشی سامسونگ باز نگه دارد. در لیست قیمت گوشی سامسونگ مدل‌های بسیاری پیدا می‌شود. سامسونگ سعی کرده است تا بالاترین کیفیت را برای تمام اقشار مردم ارائه کند تا هر کسی با حداقل بودجه بتواند یک گوشی سامسونگ در دستش بگیرد.

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دوربین سامسونگ کره جنوبی گوشی هوشمند نمایشگر گیگابایت با 12 گیگابایت رم گلکسی اس ۲۱ اولترا گوشی شیائومی mi 11 ultra گوشی سامسونگ S21 Ultra ی اس ۲۱ اولترا گیگاهرتز Kryo 680 تراشه گرافیکی بهره می برد عرضه می شود قیمت گوشی هسته ی 2

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۱۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • پردازنده اختصاصی کامپیوتر ۲۰۲۴ هواوی هم‌سطح M2 اپل و 13700H اینتل ظاهر شد
  • پوکو F6 پرو بار دیگر رؤیت شد؛ این بار با پردازنده پرچمدار و ۱۶ گیگابایت رم
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • قیمت گوشی امروز 12 اردیبهشت 1403
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟