Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت زمان شرکت‌های کوچک شروع به فعالیت در حوزه تولید تلفن‌های همراه کردند و تمام سعی خود را انجام دادند تا رقابت شدیدی را با شرکت‌های اپل و سامسونگ آغاز کنند. شیائومی یکی از شرکت‌های بزرگ تولیدکننده تلفن همراه است که طی سالیان اخیر به جمع رقیبان جدی اپل و سامسونگ اضافه شده است.

سامسونگ قبلا به‌عنوان تولیدکننده گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده سهم بزرگی از بازار را در اختیار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گوشی‌ها با قیمت عالی و مشخصات سخت‌افزاری نسبتا خوب خود توانستند با استقبال مخاطبان زیادی روبه‌رو شوند. برای مدت زمان زیادی سامسونگ بر دنیای گوشی‌های میان‌رده حکمرانی می‌کرد، اما با روی کار آمدن شرکت‌هایی همچون هواوی و شیائومی همه چیز تغییر کرد و مدل‌های مختلف گوشی سامسونگ خود را وارد رقابت بزرگی دیدند.

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث موفقیت گوشی‌های شیائومی و دیده‌شدن آن‌ها شد، امکانات سخت‌افزاری فوق‌العاده و در عین حال قیمت مناسب آن‌ها بود. شیائومی با این سیاست توانست سامسونگ را وارد دردسر بزرگی در بازار کند و بخش بزرگی از کاربران این شرکت را به سمت خود بکشاند.

شیائومی سری ردمی خود را برای افرادی که علاقه زیادی به گوشی‌های مدرن دارند، ولی بودجه زیادی ندارند، معرفی کرد. این سری با توجه به قیمت عالی و همچنین سخت‌افزار بسیار خوبش موفق شد استقبال گسترده کاربران را به همراه داشته باشد و به موفقیت زیادی برسد.

با این حال سامسونگ در مقابل سری ردمی شیائومی تسلیم نشد و به راحتی بازار را در اختیار رقیب خود قرار نداد. چندی پیش سامسونگ با معرفی سری M موفق شد یکی از بهترین گوشی‌های هوشمند با قیمت پایین را به بازار معرفی کند.

شیائومی با معرفی ردمی نوت ۷ و ردمی نوت ۷ پرو بار دیگر توانست قدرت خود را به رخ تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند بکشاند. طراحی شیک و برخورداری از ویژگی‌های مدرن باعث محبوبیت این دو مدل گوشی در بین طرفداران تکنولوژی شد.

قیمت‌های مناسب گوشی های شیائومی باعث شد که سامسونگ نیز در سیاست قیمت‌گذاری محصولاتش تجدیدنظر کند و قیمت‌های خود را کاهش دهد. این غول کره‌ای در طول زمان با کاهش هزینه‌های تولید سری J، قیمت مدل‌های این سری را به شکل گسترده‌ای کاهش داد. جالب است که بدانید شیائومی نیز دست روی دست نگذاشت و آن‌ها نیز هزینه تولید محصولات خود را کاهش دادند تا به مراتب گوشی‌های ارزان‌قیمت‌تری را عرضه کنند.

طی این مطلب سعی کردیم تولیدات شیائومی و سامسونگ را با یکدیگر مقایسه کنیم. طی بخش‌هایی از مطلب نیز از گوشی‌های شیائومی Mi ۱۰ ۵G و سامسونگ Galaxy S۲۰ به‌عنوان معیاری جهت مقایسه استفاده کردیم. با ما همراه باشید.

طراحی

شیائومی و سامسونگ همیشه سعی کرده‌اند که تلفن‌های همراه خود را با طراحی ساده و در عین زیبا به کاربران خود عرضه کنند. سامسونگ به بیشتر مدل‌های خود یک شکل زاویه‌دار جالب می‌دهد که باعث می‌شود گوشی هوشمند مانند یک محصول برتر به نظر برسد. در حالی که شیائومی به طور کلی از رنگ‌های ساده با طراحی‌های شیک استفاده می‌کند که ظاهری بسیار جذاب را برای شما به ارمغان می‌آورد.

نرم‌افزار

این دو برند رابط‌های کاربری سفارشی‌سازی شده خود را در قالب سیستم‌عامل اندروید گوگل ایجاد کرده‌اند که تجربه کاربری منحصربه‌فردی را به مصرف‌کنندگان ارائه می‌دهد. اندازه صفحه‌نمایش اکثر تلفن‌های هوشمند آن‌ها بیش از ۶ اینچ است که به مشتریان اجازه می‌دهد به راحتی هر چیزی را در تلفن هوشمند خود مشاهده کنند. نسخه اندروید در مدل‌های مختلف گوشی‌های این دو شرکت، متفاوت است؛ اما بیشتر این گوشی‌ها از حداقل اندروید ۹ بهره می‌برند.

به‌طورمثال شیائومی Mi ۱۰ ۵G دو سیم کارته از اندروید ۱۰ با رابط کاربری MIUI ۱۱ پشتیبانی می‌کند. در حالی که سامسونگ گلکسی اس ۲۰ دو سیم کارته از اندروید ۱۰ با رابط کاربری One UI بهره می‌برد.

عملکرد

گوشی‌های هوشمند هر دو این شرکت‌ها می‌توانند تجربه‌ای بی‌نقص را برای کاربرانشان به ارمغان بیاورند؛ آن‌ها عمدتا سعی می‌کنند تا محصولات خود را با قابلیت افزایش حافظه‌ ذخیره‌سازی عرضه کنند.

به طور مثال هر دو تلفن‌های همراه شیائومی Mi ۱۰ ۵G و سامسونگ گلکسی اس ۲۰ دارای یک دوربین جلویی هستند. این در حالی است که گوشی نخست از دوربین پشتی چهارگانه و گوشی دوم از دوربین پشتی سه‌گانه بهره می‌برد. دوربین چهارگانه می ۱۰ به چهار لنز ۱۰۸، ۱۳، ۲ و ۲ مگاپیکسلی مجهز شده است. دوربین سه‌گانه گلکسی اس از سه لنز ۶۴، ۱۲ و ۱۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد. هم‌اکنون با مراجعه به فروشگاه اینترنتی ایسل می‌توانید این محصولات را با بهترین قیمت خریداری کنید.

درمجموع هر دو این شرکت‌ها سعی کرده‌اند تا در بخش عملکرد سخت‌افزار مانند دوربین، پردازنده، حافظه جانبی و موارد دیگر بهترین تجربه را برای کاربران خود فراهم آورند.

شرکت‌های شیائومی و سامسونگ همواره از باتری‌هایی با ظرفیت‌های متفاوت در محصولات خود استفاده می‌کنند. برخی از این محصولات دارای ظرفیت باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی هستند، در حالی که برخی دیگر از گوشی‌های هوشمند این دو شرکت از باتری‌هایی با ظرفیت بیش از ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت بهره می‌برند.

به طور مثال گوشی Mi ۱۰ ۵G دارای یک باتری ۴۷۸۰ میلی‌آمپر ساعتی است که به‌واسطه یک شارژر ۳۰ واتی شارژ می‌شود. از سوی دیگر گوشی گلکسی اس ۲۰ از یک باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که توسط یک شارژر ۲۵ واتی شارژ می‌شود.

جمع‌بندی

اینکه میان گوشی‌های شیائومی و مدل‌های متنوع گوشی سامسونگ کدام‌یک را انتخاب کنیم، کار دشواری محسوب می‌شود. درواقع برای این انتخاب باید بیشتر به سلیقه و علاقه خود اهمیت بدهید. هر دو این شرکت‌ها مدل‌های جذابی را به بازار عرضه کرده و انتخاب‌های زیادی را در اختیار کاربران خود قرار داده‌اند. اگر قصد خرید هر یک از محصولات این شرکت‌ها را دارید، حتما به فروشگاه‌های معتبر مراجعه کنید؛ فروشگاه اینترنتی ایسل یکی از معتبرترین فروشگاه‌های اینترنتی گوشی‌های هوشمند در ایران است که این محصولات را با مناسب‌ترین قیمت در اختیارتان قرار می‌دهد. 

کد خبر 640293 برچسب‌ها شرکت شیائومی موبایل - کامپیوتر - بازار شرکت سامسونگ مجله موبایل موبایل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت شیائومی موبایل کامپیوتر بازار شرکت سامسونگ مجله موبایل موبایل گوشی های شیائومی گوشی های هوشمند بهره می برد شرکت ها میلی آمپر گلکسی اس گوشی ها Mi ۱۰ ۵G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۹۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی

به گزارش همشهری آنلاین، اخبار اقتصادی جهان در روز گذشته معطوف به ارایه گزارش مالی سامسونگ بود. آن طور که داده های آماری این شرکت نشان می دهد استفاده از هوش مصنوعی منجر به رشد ۱۰ برابری سود این شرکت شده است. مروری بر سایر اخبار اقتصادی جهان نیز نشان می دهد که اقتصاد جهان در حال گذار از سوخت های فسیلی است و همین عامل منجر به کاهش سرمایه گذاری در پروژه های نفت و گاز شده است.

مروری بر اخبار اقتصاد جهان در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

- سود سامسونگ به لطف استفاده از هوش مصنوعی با جهش خیره کننده مواجه شد. سامسونگ گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ خود را منتشر کرد و از افزایش ۱۰ برابری سود عملیاتی خبر داد. غول فناوری کره جنوبی می‌گوید فروش تراشه‌های حافظه نسبت به سال قبل دو برابر شده و این رشد تحت‌ تأثیر رونق هوش مصنوعی در بازار بوده است.

- داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ نشان داد در پنج روز گذشته، ۳۷.۳ میلیارد دلار به ثروت ایلان ماسک که سومین فرد ثروتمند جهان است، افزوده شده که بزرگترین رشد هفتگی ثروت او از مارس سال ۲۰۲۲ است. در آن زمان قرارداد ایلان ماسک برای خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر هنوز نهایی نشده بود.

- بانک های اروپایی گزارش دادند: طی سال گذشته ۸۰۰ میلیون یورو به دولت روسیه مالیات داده اند که نسبت به پیش از آغاز درگیری مسکو و کی یف ۴ برابر شده است.دلیل افزایش پرداخت مالیات از سوی بانک های اروپایی در روسیه بالا رفتن درآمد آنها در این کشور اعلام شده است. افزایش نرخ بهره بانکی و تحریم های اعمال شده علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر افزایش درآمد بانک های خارجی در این کشور بوده است.

- اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی آغاز کنند. روزنامه فایننشیال تایمز نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

- ماساهیرو اینوئه مدی عامل شرکت دایهاتسو، از شرکت های تابعه تویوتا از عزم این شرکت برای ورود به بازار آفریقا خبر داد و گفت :بازارهای نوظهور برای ما مناسب هستند و مانند پرتاب یک توپ سریع و مستقیم به وسط خط حمله است. او گفت: آمریکای جنوبی و آفریقا، بازارهایی هستند که باید در ۱۰سال آینده کانون توسعه باشند.

- وزیران انرژی گروه هفت برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا در نیمه اول دهه ۲۰۳۰ به توافق رسیدند.گیلبرتو پیچتو فراتین، وزیر انرژی ایتالیا گفت: ما قرارداد سیاسی را روز سه شنبه امضا خواهیم کرد. این قرارداد شامل مفادی است که گروه هفت را متعهد می کند در جهت کربن زدایی از اقتصاد هایشان گام های اساسی بردارند.

- اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، معادل ۵ میلیارد بشکه کاهش یافت. گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز ، نشان می‌دهد استدلال اوپک در مورد اینکه اقتصاد جهان به سمت دوران گذار انرژی از سوخت های فسیلی حرکت می کند و سرمایه گذاران انگیزه کافی برای سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز ندارند، درست بوده است.

کد خبر 848482 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها درآمد شرکت سامسونگ هوش‌ مصنوعی تکنولوژی (فناوری)

دیگر خبرها

  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • سامسونگ در فصل اول ۲۰۲۴ به‌لطف هوش مصنوعی، سود خود را ۱۰ برابر کرد
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی